Alepposåpa - Lavendel - Gröna Gredelina

Alepposåpa - Lavendel - Gröna Gredelina

500 ml.

Lagerstatus

I lager

159,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Gröna Gredelinas såpa innehåller oliv och lagerbärsolja samt eterisk olja utav lavendel. Såpan kokas i Stockholm efter gamla genuina och naturliga recept.

Såpan används som vanlig såpa när du städar men många använder den även till husdjur då det är en helt naturlig produkt.

Går med fördel att använda på alla ytor i hemmet, vi rekommenderar den speciellt till trä och marmor. Såpan är dryg och effektiv, du väljer själv om du vill späda ut med vatten eller använda koncentrerad.

Användning: Späd 25 ml i 10 liter vatten eller använd den koncentrerad. Såpan är även skön att använda som tvål och effektiv vid fläckborttagning.

Innehåller: Destillerat vatten, förtvålad olivolja*, förtvålad lagerbladsolja*, eteriska oljor*, mineralsalt.

* ekologiskt odlade ingredienser.

Helt utan giftiga kemikalier,

parabener, syntetiska tensider,

sulfater, syntetiska doftämnen

samt färgämnen. 100 % giftfritt!

Skaka gärna flaskan före användning då ingredienserna kan skikta sig, vilket är helt naturligt.

Innehåll:

INCI

Distilled water (Destillerat vatten), sodium olivate (förtvålad olivolja)*, sodium laurate (förtvålad lagerbärsolja)*, lavandula officinalis flower oil (eterisk lavendelolja)*, sodium chloride (mineralsalt)*.

Gröna Gredelina är ett svenskt företag med fokus på naturlig skötsel utav hem och kropp. Produkterna är naturliga, utan giftiga kemikalier och onödiga tillsatser och tillverkas med mycket omsorg och omtanke efter genuina gamla och välbeprövade recept.

Vi rekommenderar varmt dessa produkter till alla som vill kemikalierensa och undvika gifter i sin hemmiljö.

De är speciellt anpassade för allergiker, astmatiker och småbarn. De använder enbart de finaste råvarorna och produkterna doftar lätt utav naturliga eteriska oljor. Många produkter på marknaden är ekologiska, men när man tittar närmare på ingredienserna så innehåller de ändå flera kemiska substanser och E-nummer.

Gröna Gredelina väljer endast de bästa råvarorna och undviker skadliga ingredienser såsom parabener, sulfater och mineraloljor och syntetiska tensider. I flesta fall är de ekologiska. De väljer även endast doftämnen som är utav finaste eterisk olja eller ftalatfria parfymoljor. Samtliga innehållande minsta möjliga halt av allergener.