Aleppotvål - 16 % - Gröna Gredelina
Aleppotvål - 16 % - Gröna Gredelina
Aleppotvål - 16 % - Gröna Gredelina
Aleppotvål - 16 % - Gröna Gredelina

Aleppotvål - 16 % - Gröna Gredelina

Ca: 200g

Lagerstatus

Slut i lager

89,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Aleppo eller lagertvål är gjord på olivolja (olea europa) och lagerbärsolja (laurus nobile), som kommer från frukterna från lagerbärsträdet. Trädet växer främst i Syrien och runt Medelhavet.

Den oljebaserade tvålen görs på samma sätt sedan 0 f.k och torkar varken ut hud eller hår, utan hjälper snarare till att lugna och läka huden. Den är perfekt för dig som är känslig, har eksem eller är extremt torr.

Den doftar naturligt fräscht utav oliv och lagerbärsolja.

Lagerbärsoljan är läkande och antibakteriell och därför trivs inte bakterier i tvålen.

Passar utmärkt till No Poo (No shampoo- metoden), men är lika bra till handtvätt, barn, husdjur och varför inte ulltröjan.

Alepptvålen är handkokt, soltorkad (9 mån) och handskuren.

Kommer med ett kraftigt snöre i sisal för praktisk upphängning.

Gredelina är ett svenskt företag med fokus på naturlig skötsel utav hem och kropp. Produkterna är naturliga, utan giftiga kemikalier och onödiga tillsatser och tillverkas med mycket omsorg och omtanke efter genuina gamla och välbeprövade recept.

Vi rekommenderar varmt dessa produkter till alla som vill kemikalierensa och undvika gifter i sin hemmiljö. De är speciellt anpassade för allergiker, astmatiker och småbarn. De använder enbart de finaste råvarorna och produkterna doftar lätt utav naturliga eteriska oljor. Många produkter på marknaden är ekologiska, men när man tittar närmare på ingredienserna så innehåller de ändå flera kemiska substanser och E-nummer.

Gröna Gredelina väljer endast de bästa råvarorna och undviker skadliga ingredienser såsom parabener, sulfater och mineraloljor och syntetiska tensider. I flesta fall är de ekologiska. De väljer även endast doftämnen som är utav finaste eterisk olja eller ftalatfria parfymoljor. Samtliga innehållande minsta möjliga halt av allergener.