Bikarbonat - Citrus - Gröna Gredelina

Bikarbonat - Citrus - Gröna Gredelina

200 g

Lagerstatus

I lager

79,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Bikarbonat har man användning för överallt i hemmet: från matlagning till tvätt, men även som medicin. Ett universalmedel. Gör det till en basvara i hemmet.

Natriumbikarbonat är en fullkomligt naturlig produkt som finns i jordens hav, vattendrag samt i marken. Den innehåller inga av de frätande ämnen som finns i många industriella rengörings- och tvättmedel. Det är ogiftigt och kan i form av hushållsbikarbonat användas utan fara för barn, husdjur eller växter.

Bikarbonat Sodium, aluminiumfri

Doftar fräscht utav citron

• Naturprodukt helt utan farliga kemikalier och gifter.

• Strö över madrass, låt verka 30 min dammsug upp.

• Tar bort dålig lukt och kvalster.

• Dammsugsdoft

• Du kan använda den till de allra flesta och vanligaste ytor i ditt hem.

När du behöver ta i lite extra, ex spishäll eller wc. Häll först ättika sedan bikarbonat för bäst effekt.

• Ytan blir väl rengjord och lämnar inga farliga rester efter sig.

Parfymfri, men doftar utav naturliga & ekologiska eteriska oljor.

Obs ej bikarbonat för förtäring enbart städning.

Gröna Gredelina är ett svenskt företag med fokus på naturlig skötsel utav hem och kropp. Produkterna är naturliga, utan giftiga kemikalier och onödiga tillsatser och tillverkas med mycket omsorg och omtanke efter genuina gamla och välbeprövade recept.

Vi rekommenderar varmt dessa produkter till alla som vill kemikalierensa och undvika gifter i sin hemmiljö. De är speciellt anpassade för allergiker, astmatiker och småbarn. De använder enbart de finaste råvarorna och produkterna doftar lätt utav naturliga eteriska oljor. Många produkter på marknaden är ekologiska, men när man tittar närmare på ingredienserna så innehåller de ändå flera kemiska substanser och E-nummer.

Gröna Gredelina väljer endast de bästa råvarorna och undviker skadliga ingredienser såsom parabener, sulfater och mineraloljor och syntetiska tensider. I flesta fall är de ekologiska. De väljer även endast doftämnen som är utav finaste eterisk olja eller ftalatfria parfymoljor. Samtliga innehållande minsta möjliga halt av allergener.

Läs denna bikarbonat GUIDE för fler användningsområden och tips.