D3-VITAMIN 2000 - Holistic

D3-VITAMIN 2000 - Holistic

90 kapslar.

Lagerstatus

I lager

159,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

D3-vitamin, 2000 IE från Holistic är ett kosttillskott av D3-vitamin som förser dig med vitaminen även under den mörka årstiden. Under vintern och sen höst och tidig vår är solens närvaro begränsad och därmed är även möjligheten för vår hud att producera D-vitamin begränsad. I det stora hela är möjligheterna för huden att producera D-vitamin då obefintlig, eftersom UVB filtreras bort i atmosfären när solen står lågt. På sommaren och på sen vår samt tidig höst exponeras huden för solstrålarna och i stark sol uppnås 10 000 IE med ungefär 30 minuters solexponering. Efter detta sker ingen ytterligare D3-vitaminproduktion i huden.

Vitamin D3 är fettlösligt och tas upp i kroppen bättre om man samtidigt tillför lite fett. Dessa D3 vitamin kapslarna i ekologisk kokosolja är därför ett bra alternativ.

Holistic D3-vitamin, 2000 IE är ett D3-vitamintillskott som innehåller 2000 IE per kapsel vilket är det rekommenderade dagliga intaget.

D-vitamin har en roll i celldelningsprocessen och bidrar till:

- Bibehålla normal benstomme

- Bibehålla normal muskelfunktion

- Bibehålla normala tänder

- Normalt upptag/utnyttjande av kalcium och fosfor

- Normala kalciumnivåer i blodet

1 kapsel per dag eller enligt rekommendation. Tas i samband med måltid.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Ingredienser: Fyllnadsmedel (ekologisk kokosolja) D3 (kolekalciferol) Kapseln är vegetabilisk och består av modifierad majsstärkelse, glycerol och karragenan (från rödalg). D-vitaminet i vår produkt utvinns ur fett från fårull.