spinneriet, lindome, littleeco

 

 

 

LittleEco är en web shop som erbjuder snygga produkter till dig som vill leva ett ekologiskt och giftfritt liv.

 

Vi har själva upplevt en svårighet i att hitta fina ekologiska saker. Att

tumma på vår egna personliga smak, surfa nätet runt enbart för att finna dem utspridda på olika nätsidor, det har vi gjort och tröttnat på. Därför har vi med kräsna och kritiska ögon sökt efter de, i våra ögon, absolut bästa, snyggaste giftfria och ekologiska produkterna på marknaden. Vi har varit hårda i vårt urval, valt att enbart ta in saker som vi kan stå upp för. Ingen polyester fyllning med ekologiskt tyg som överdrag till exempel. Så rena produkter som möjligt helt enkelt.

 

Vi har också begränsat vårt utbud för att det ska vara så lätt som möjligt att hitta inne i vår shop. Du ska inte behöva undra och leta länge.. Vi ska ha svaret åt dig! Varför erbjuda kunden 10 olika krämer att välja på när det med facit i hand eg endast finns 2 som är värda att visas upp? Lite så har vi tänkt att vi ska fungera. Vi ska alltså göra grovjobbet.. Ni ska bara luta er tillbaka och känna er trygga med att vi har gjort allt vi kunnat för att säkerställa god kvalitet i vår shop.

 

För dem som rör sig i Göteborgs trakten och är nyfikna på att se och klämma på våra produkter live samt träffa oss personligen finns vi på plats i Spinneriet i Lindome. Där håller vi öppet vår lagershop/showroom på

torsdag - söndag 12 - 16.

 

Vår erfarenhet kommer ifrån våra många år inom klädbranschen där vi arbetat tillsammans på samma stora kedja, våra utbildningar, våra totalt 5 barn samt ett genuint intresse. Vi är inga experter, kommer aldrig att påstå att vi är det heller och vi är långt ifrån perfekta, men vi kommer aldrig sluta söka den informationen vi behöver för att kunna leva så giftfritt som VI vill. Och detta vill vi dela med oss av.

Vi vill genom vårt LittleEco.se ge er snygga ekologiska och giftfria produkter, och genom vår blogg inspiration och så mycket information ni orkar med om hur du kan göra ditt och dina barns liv bättre. Vi finns även på Facebook och Instagram och där är ni hemskt välkomna att följa oss. Saknar ni någon produkt eller vill ni ha mer information?

Bara att höra av er!

/Maria & Linda