Kaffeadventskalendern 2020 - Nabo
Kaffeadventskalendern 2020 - Nabo
Kaffeadventskalendern 2020 - Nabo
Kaffeadventskalendern 2020 - Nabo
Kaffeadventskalendern 2020 - Nabo
Kaffeadventskalendern 2020 - Nabo

Kaffeadventskalendern 2020 - Nabo

Årets kalender släpps 25/9 10.00

Lagerstatus

I lager

449,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Kaffeadventskalendern är precis vad den låter som, en adventskalender med kaffe. Och inte vilket kaffe som helst, utan riktigt gött och utvalt bryggkaffe! Kaffeadventskalendern 2020 är deras femte upplaga i ordningen och den har kommit att bli en riktigt bra gå-bort-present i jultid.

Vill du skicka en kalender till en vän eller någon du håller kär men inte kan träffa just i dessa tider. Så slår vi gärna in den som present, skriver ett litet meddelande och skickar till den adress ni önskar. Lägg en beställning och maila sedan oss på info@littleeco.se vad du vill att vi skriver på kortet och till vilket Namn, Adress och Mobil det skall skickas till!

Till Kaffeadventskalendern har de valt ut det mesta av det bästa, från mörkrost till syrligt, mustigt till friskt och så har de toppat med fyra smaksatta favoriter. Vad sägs om kaffe med smörkola eller kardemumma? Vi hoppas att ni, med hjälp av Kaffeadventskalendern, får många nya smakupplevelser och en känsla för hur olika karaktär kaffe faktiskt kan ha. Kanske hittar hen till och med en ny favorit? Kaffet är bryggmalet och funkar finfint i en vanlig kaffebryggare, eller i droppställning.

I varje kaffepåse finns det 21 gram kaffe, det räcker till tre koppar. Till 21 gram kaffe rekommenderas cirka 3,5 dl vatten, men beroende på hur du doserar vattnet kan du variera styrkan på kaffet. Kaffeadventskalendern innehåller 504 gram bryggmalet kaffe. Bäst före juni 2021.

Nabo tummar inte på kvalitén på kaffet, det är alltid av bra kvalitet, utvalt av Nabo, och vi strävar efter att ha så många märkningar som möjligt. Vi jobbar med märkningar som ekologiskt, Rainforets Alliance och FairTrade. Nabo är certifierade för ekologisk produktion, och kontrollerade av Kiwa, därför kan du alltid lita på deras ekologiska märkning.

Kartongen till Kaffeadventskalendern är tillverkad av återvunnet papper, och lådorna stansas ut tillsammans med Teadventskalendern, så att papperssvinnet är minimalt.

Något de är extra stolta över är att all produktion (förutom kaffeodlingen) sker i Sverige! På så vis kan de ha en väl kontrollerad produktionskedja, där de vet att arbetarna har bra villkor och en god arbetsmiljö – något som är väldigt viktigt för oss.

Båda kalendrarna har gulbrun bottenfärg och Teadventskalendern bär ett handmålat mönster av guldfolierade järneksrankor, järneksblad och domherrar. Hanna Wendelbo fann som så ofta inspirationen till mönstret sin egen trädgård.

"Min största inspirationskälla är min trädgård, med blommor, växter och alla dess invånare. Jag är förtjust i småfåglar och matar dem gärna, de är väldigt söta och beter sig ofta lite roligt. Det var intressant att försöka fånga deras trevliga småtjattrande samspel och låta dem flytta in i denna design!", berättar Hanna.