Nagelborste i trä och tagel - Gröna Gredelina

Nagelborste i trä och tagel - Gröna Gredelina

Nagelborste i trä och tagel

Lagerstatus

Slut i lager

65,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Nagelborste i trä och tagel som är brännmärkt med Gröna Gredelina loggan.

Med vår nagelborste håller du naglar och nagelband rena.

Nagelbanden mår bra av massagen som de får av tagelborsten. Nagelborsten har mjukare tagel på ena sidan.

Skölj nagelborsten när du är klar och låt lufttorka mellan användning.

Storlek: 9,5 x 3,5 x 4

Gredelina är ett svenskt företag med fokus på naturlig skötsel utav hem och kropp. Produkterna är naturliga, utan giftiga kemikalier och onödiga tillsatser och tillverkas med mycket omsorg och omtanke efter genuina gamla och välbeprövade recept.

Vi rekommenderar varmt dessa produkter till alla som vill kemikalierensa och undvika gifter i sin hemmiljö. De är speciellt anpassade för allergiker, astmatiker och småbarn. De använder enbart de finaste råvarorna och produkterna doftar lätt utav naturliga eteriska oljor. Många produkter på marknaden är ekologiska, men när man tittar närmare på ingredienserna så innehåller de ändå flera kemiska substanser och E-nummer.

Gröna Gredelina väljer endast de bästa råvarorna och undviker skadliga ingredienser såsom parabener, sulfater och mineraloljor och syntetiska tensider. I flesta fall är de ekologiska. De väljer även endast doftämnen som är utav finaste eterisk olja eller ftalatfria parfymoljor. Samtliga innehållande minsta möjliga halt av allergener.