Ansiktsolja - Nigella - Gröna Gredelina

Ansiktsolja - Nigella - Gröna Gredelina

125 ml

Lagerstatus

Slut i lager

249,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Ekologisk ansikts- och kroppsolja från Gröna Gredelina som passar alla hudtyper. Med dess aktiva beståndsdelar är svartkumminfröolja särskilt bra för behandling av irriterad och aknebenägen hud. Oljan är även vanlig i ayurvedisk medicin.

Gröna Gredelinas kroppsolja Nigella svart kumminolja är kallpressad och kommer ifrån ekologisk odling. Nigella har en kryddig och varm doft som är en eterisk olja som finns naturligt i oljan.

Både frön och olja lutar åt det kryddiga och peppriga hållet vad gäller smak och doft.

Nigella har använts sedan Kleopatra, oljans goda egenskaper beror på dess påvisat antioxidanta, cellförnyande, antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper.

Gröna Gredelinas Nigella svart svartkumminolja är 100% ekologisk och innehåller fytosteroler som stärker och lugnar huden. Oljan är helt utan giftiga kemikalier, parabener, syntetiska ämnen.

Nigella sativa växten har en minst sagt unik sammansättning av näringsämnen vilket tacksamt gett svartkumminoljan dess imponerande näringsprofil och välgörande egenskaper. Men den verkligen kraften bakom svartkumminolja är dess fytokemikalier!

En fytokemikalie är ett kemiskt ämne som finns i växter – men inte är ett näringsämne. Ämnesområdet är stort. Nigella oljan bär på en unik kemisk kombination vilket gör den så effektiv.