Rhythm Box - Plantoys

Rhythm Box - Plantoys

Låt barnen vara kreativa och skapa musik med denna fina Rhythm Box från Plantoys.

Lagerstatus

Slut i lager

359,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Inspirerade av Cajon handtrummor har Plantoys tillverkat denna fina handtrumma som skapar tempo och rytm genom handslag. En fjäder inne i trumman skapar ljud likt en virveltrumma.

Size: Ca: 21.01 x 21.01 x 11.3 cm

Vikt: 0,58 kg

Ålder: 3 år

Tillverkad av Plantoys PlanWood® vilket är deras egen uppfinning där de tar tillvara på träspill. Träspillet blandas med ett organiskt och giftfritt bindemedel. Innehåller även giftfritt gummiträ och kemikaliefri, vattenbaserad färg.

Produkten är helt fri från giftiga kemikalier och är ekologisk.

Plantoys produkter har vunnit priser för sina innovativa och pedagogiska leksaker och uppfyller alla säkerhetskrav.

CE märkt

Ekologiska träleksaker med pedagogisk tanke från Plantoys. Leksakerna är av mycket hög kvalitet och är tillverkade av gummiträd som inte längre går att använda till gummiutvinning.

Vissa produkter är tillverkade av massivt trä, andra av PlanWood® som är PlanToys egen uppfinning. PlanWood® Plantoys egen uppfinning där de tar tillvara på träspill. Träspillet blandas med ett organiskt och giftfritt bindemedel. Innehåller även giftfritt gummiträ och kemikaliefri färg.

Rötter och annat spill tas tillvara, finfördelas och färgas in med organiska och vattenbaserade färger. Bindemedlet (1%) är även det organiskt.

PlanWood® gör det möjligt att skapa former som skulle vara svåra att åstadkomma i massivt trä.

Alternativ