Rotfruktsborste - Gröna Gredelina
Rotfruktsborste - Gröna Gredelina
Rotfruktsborste - Gröna Gredelina

Rotfruktsborste - Gröna Gredelina

Naturmaterial

Lagerstatus

Slut i lager

89,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Genuin rotfruktsborste, helt i naturmaterial.

Handtaget är tillverkat av oljad björk, borsten är av unionblandning. Unionblandning är vit fiber och bassine blandat, allt helt naturligt från växtriket. Materialet är starkt och vattentåligt vilket gör detta till en superb borste för skrubbning av potatis och rotsaker.

Storlek ca 12 x 4 cm

Skötselråd: Borsten rengörs med diskmedel och varmt vatten och ska torka med borstbindlarna nedåt.

Gredelina är ett svenskt företag med fokus på naturlig skötsel utav hem och kropp. Produkterna är naturliga, utan giftiga kemikalier och onödiga tillsatser och tillverkas med mycket omsorg och omtanke efter genuina gamla och välbeprövade recept.

Vi rekommenderar varmt dessa produkter till alla som vill kemikalierensa och undvika gifter i sin hemmiljö. De är speciellt anpassade för allergiker, astmatiker och småbarn. De använder enbart de finaste råvarorna och produkterna doftar lätt utav naturliga eteriska oljor. Många produkter på marknaden är ekologiska, men när man tittar närmare på ingredienserna så innehåller de ändå flera kemiska substanser och E-nummer.

Gröna Gredelina väljer endast de bästa råvarorna och undviker skadliga ingredienser såsom parabener, sulfater och mineraloljor och syntetiska tensider. I flesta fall är de ekologiska. De väljer även endast doftämnen som är utav finaste eterisk olja eller ftalatfria parfymoljor. Samtliga innehållande minsta möjliga halt av allergener.