Teadventskalendern 2017
Teadventskalendern 2017
Teadventskalendern 2017
Teadventskalendern 2017

Teadventskalendern 2017

Doppa dig fram till dopparedan.

Lagerstatus

Slut i lager

299,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Teadventskalendern är precis vad den låter som, nämligen en adventskalender med 24 olika sorters lösviktste. Du får en ny god smak varje dag fram till julafton och provar dig genom tedjungeln.

Teet är förpackat i portionsförpackningar som räcker till en stark kopp eller två lite svagare koppar te per dag. Du kan dosera efter smak och tycke! Du får smaka dig igenom 24 olika sorters te, kanske hittar du en ny favorit?

Till varje tesort får du en trevlig liten berättelse, och i häftet som följer med får du instruktioner för att kunna brygga varje kopp till perfektion. Där finns också tips, trix och information om te. Sorter, smaker och design uppdateras varje år!

Vill du skicka kalendern direkt till en vän så hör av dig till oss på info@littleeco.se när du lagt din beställning så fixar vi det.

Varje lucka innehåller 5 gram te, vilket räcker till en kopp starkt te eller två lite svagare. Vissa teer tål även att bryggas upp till tre gånger på samma teblad.

Teerna är mjölk- och glutenfria, ett te av 24 innehåller mandel.

Innehåll: 120 gram te i lösvikt.

Bäst före: Augusti 2019.

Teadventskalenderns tesorter är noga utvalda ekologiska teer, som de köper in från Sveriges ledande tegrossist för ekologiska teer. Te´erna kommer du att kunna köpa teadventskalenderns webshop när kalendern är slut.

I Teadventskalendern hittar du gröna, svarta, röda, vita och örtteer. De har valt att hålla smakerna hemliga, men det är en god blandning av rena, fruktiga, fräscha och kryddiga teer.

Teadventskalendern är grön inifrån och ut. De arbetar endast med ekologiska teer och deras företag är certifierad för ekologisk produktion. Förpackningen är Svanen-märkt, vilket innebär att pappret kommer från hållbara papperskällor.