Aktivitetsbok - Le Jardin - Moulin Roty

Aktivitetsbok - Le Jardin - Moulin Roty

Målarbok och aktivitetsbok om naturen runtomkring oss.

Lagerstatus

I lager

79,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

En fin aktivitetsbok och målarbok från Moulin Rotys trädgårdsserie "Le Jardin"

Man lär sig lite om naturen samtidigt som man pysslar och målar med de fina illustrationerna.

Ca 27X21 cm

OM MOULIN ROTY

Det är 1970. En grupp vänner köper en nedgången kvarn i Frankrike. Tillsammans renoverar de den och flyttar in med sina familjer.

MOULIN ROTY var ursprungligen ett kollektiv och när vännerna började tillverka prylar att sälja var det först lampor, småsaker och smycken de pulade med, men 1975 snickrade någon ihop en tygklädd och vadderad liten träbil. Bilen blev en succe på marknaderna och MOULIN ROTYS lilla verkstad fick en order på 1500 bilar. Plötsligt upptäcktes kooperativet och framgångarna fortsatte. De gav sig in på marknaden för barnrumsinredning, tillbehör och en och annan leksak.

Sedan dess har märket fortsatt att utvecklas och växa. En nystart efter en stor brand blev ingången till en internationell marknad och MOULIN ROTY började på allvar jobba med formgivare och säljare. Idag är de en av de största och mest ansedda leksakstillverkarna i världen, men de ursprungliga ledorden består: solidaritet, medkänsla och respekt.

MOULIN ROTY väljer sina tillverkare baserat på kunskap, kvalitet och etik. Som kooperativ är de måna om att deras värderingar respekteras under tillverkningen.

Varje figur är genomarbetad, älskad och resultatet av en lång kreativ process. Illustratörer, formgivare och stylister skapar en hel värld av färger, former och material som blir figurens egen.

MOULIN ROTY väljer oftast tyger och material från Europa för att vara säkra på att textilierna har tillverkats under ett strikt regelverk och är giftfria. Majoriteten av tygerna följer dessutom Oeko-Tex standard.

MOULIN ROTYS verkstäder och fabriker är noggrant utvalda. Produkterna tillverkas i Frankrike, Rumänien, Kina och Taiwan. De har en nära relation och ett långvarigt samarbete med sina tillverkare.

Design: Moulin Roty, Frankrike