Backdrop nightgown - The Sleepy Collection
Backdrop nightgown - The Sleepy Collection
Backdrop nightgown - The Sleepy Collection
Backdrop nightgown - The Sleepy Collection
Backdrop nightgown - The Sleepy Collection

Backdrop nightgown - The Sleepy Collection

Nattklänning i exklusiv ekologisk pimabomull

Färg

Storlek

Lagerstatus

Slut i lager

359,00 kr899,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Pyjamasen från The sleepy collection är utan tvekan det mjukaste vi någonsin stött på. Tillverkad i finaste ekologiska Pima bomullen håller den passformen tvätt efter tvätt. Så vi blev så glada när de bestämde sig för att även göra en damkollektion!

Plaggen har en snygg och stilren design som både sitter skönt och har ett bra fall, så de går finfint att använda som vardagsplagg med. Och jobbar man hemifrån och sitter med dessa sovplagg på en videokonferens så är det definitivt ingen som skulle tro att du sitter i pyjamas.

Så här beskriver de sjäva den:Denna vackra nattklänning är supermjuk och stannar på sin plats. Och ärligt talat, även om du inte har en massiv publik hemma, är det trevligt att se bra ut. Denna nattklänning är lika fin hemma som på en vacker sommardag på väg till stranden. Hemligheten är det perfekta snittet, tillsammans med ett smidigt material"

Backdrop Nightgown got it all!

The Sleepy Collection är ett svenskt märke som erbjuder mjuka sovkläder i ekologisk pimabomull för både kvinnor och barn. Ett behov av ekologiska alternativ och en tidlös design var inspirationen till vår allra första barnkollektion 2012. Ett år senare, och mer än 100 sessioner av testsovande, lanserade vi vår kvinnokollektion.

Vår ambition är att ge dig en mysig men klassisk produkt som inspireras av tidlös design, där färger och stil kan kombineras precis som du vill. Vi uppmuntrar till en medveten konsumtion, och vår design och passform är noggrant utformad för att dina barn ska kunna växa i. Alla våra toppar och byxor säljs separat för att göra det enkelt för dig att utforma och uppdatera din look precis som du vill.

Alla våra produkter är vävda i 100% ekologisk pimabomull som är certifierad enligt GOTS-standarden, vilket ger en fullständig insyn i produktionsprocessen och garanterar en etiskt tillverkad produkt, både för människor och planeten. Med sin långa fiber anses pimabomull vara en av de bästa tillgängliga bomullerna. Materialet känns tunt och svalt mot huden och är känt för att hålla sin fantastiska glans, även efter upprepad tvätt.

Att vara ett etiskt varumärke betyder inte bara att man använder en ekologisk bomull, och vi fortsätter att sträva efter en hållbar utveckling inom vårt företag. För närvarande tittar vi på alternativ för vår transport och användning av plast. Vi strävar också efter att sprida medvetandet om hållbar mode och konsumtion i allmänhet.

Med The Sleepy Collection hoppas vi kunna erbjuda dig en outfit du längtar efter att ta på dig när du kommer hem, utan att behöva göra avkall på din stil eller bekvämlighet. För dina barn hoppas vi kunna erbjuda ett fulländat plagg för deras (förhoppningsvis!) många timmar av kvalitetssömn.