Badleksak/Bitleksak Lotusblomma naturgummi

Badleksak/Bitleksak Lotusblomma naturgummi

Helgjuten badleksak i naturgummi.

Variant

Lagerstatus

Slut i lager

99,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Fisk, boll, lotusblomma eller snäcka i naturgummi. Alla är är helgjutna, dvs inget vatten kan komma in. En given leksak i badet men är också välidgt bra som pill- och bitleksak när man får nya tänder eller utforskar världen.

Storlek fisk: 10 x 8 x 17 cm från 3 månader

Storlek boll: 8 cm i diameter. från 0 år

Storlek lotusblomma: 10cm, från 3 månader

Storlek snäcka: 11cm, från 0 år

Material: naturgummi och handmålad med giftfri färg. Naturgummi är lite mer töjbart än plast och ”ger efter” mer när barnet biter på det. Inte ens de vassa nya tänderna kan ha sönder våra naturgummidjur. De innehåller inte heller de mjukgörare (som t.ex. ftalater) som plast innehåller och som kan vara giftiga. Våra naturgummileksaker är speciellt kontrollerade så att de nitrosaminer och nitroserbara ämnen som kan uppstå vid tillverkningsprocessen inte ska finnas där i slutprodukten. Det innebär också att risken för latexallergi minimeras. Naturgummi ska inte förvaras i direkt solljus eller komma i kontakt med tobaksrök, då kan nitrosaminer utvecklas. Naturgummi är ett naturmaterial och om din leksak blir hård eller kladdig är det dags att säga adjö till den. På de badleksaker som har ett hål är det bra att spruta ut vattnet ur den när man badat klart, så minskas bakteriebildning.

Denna leksak är helt fri från samtliga bisfenoler, ftalater, bekämpningsmedel, flamskyddsmedel, doft- och smakämnen, konserveringsmedel och lösningsmedel.

Leksaken är CE-märkt och uppfyller alla svenska lagar och krav enligt leksaksdirektivet.