Barnvagnsfrukost
Barnvagnsfrukost
Barnvagnsfrukost
Barnvagnsfrukost
Barnvagnsfrukost
Barnvagnsfrukost
Barnvagnsfrukost

Barnvagnsfrukost

Biljetten gäller för förälder + bebis.

Dag

Tid

Äta

95,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Det är inte helt enkelt att vara föräldraledig i denna pandemi, man blir lätt ensam och känner sig instängd. Men vet ni?! vi har hittat ett ypperligt tillfälle vi kan träffas på.

Vad sägs om att de öppnar upp det luftiga och rymliga Cafet "Me and the Goat" liite tidigare på torsdagar för alla sällskapssjuka föräldrar. Där kan man då äta en smarrig frukost och passa på att snacka lite med andra föräldrar.

Sedan öppnar vi även upp vår butik på vån 4 lite tidigare än vanligt, så att ni som kommer på barnvagnsfrukosten kan komma upp för lite inspiration och shopping?!! Självklart kommer det finnas fina erbjudanden :)

Tanken är att detta skall vara ett Förälder/Baby event och kanske att man inte kommer just den dagen man har "alla" barn hemma. Vi älskar barn, men tänker att det är lättare att hålla de rekommendationer som finns, om det är en vuxen per barn :)

Man kan här boka en plats genom att köpa en biljett så att vi lättare kan styra antalet personer i våra lokaler. Det finns begränsat antal biljetter så att vi skall kunna följa de rekommendationer som finns.

Du behöver inte hämta ut din biljett men var beredd att visa upp din orderbekräftelse då det är ditt giltiga kvitto och biljett.

MENY:

Samantha gör en liten julfrukost bestående av: Julskinka med gröncoleslaw och senap på fröbröd, risgrynsgröt med äppelkompott, en shot julkombucha och saffransbulle. Te/kaffe.

Varmt Välkomna till oss!