Classic 1182 ml - Black - Klean Kanteen

Classic 1182 ml - Black - Klean Kanteen

Förbeställning med något längre leveranstid

Variant

Lagerstatus

Slut i lager

399,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Förbeställning med något längre leveranstid

Denna flaska är inte bara fri från BPA, ftalater, bly och andra gifter den är också fruktansvärt snygg!

Den kommer i en mängd olika storlekar, färger och korkar vilket gör att du kan skräddarsy din flaska efter behov och smak.

Det finns en flaska för alla. Liten som stor! Vill du ha en 100 % rostfri flaska köper du bara till Öglekork rostfri och genom att köpa till en sportkork förvandlar du lätt flaskan till den perfekta träningsflaskan.

Användningsområdena är många och flaskan har livstids garanti.

- Den 44 mm stora öppningen gör flaskan lätt att rengöra med diskborste, lätt att dricka ur och är tillräckligt stor för att fylla med isbitar.

- Tillverkad av 18/8, livsmedelsklassat rostfritt stål.

- Flaskans elektropolerade interiör varken absorberar eller ger ifrån sig smaker.

- De rundade hörnen är framtagna för att flaskan ska vara lätt att rengöra. I skarpa vinklar samlas lätt smuts och bakterier.

- Tål maskindisk men handdisk för lackerade flaskor och bambukorkar rekommenderas starkt. Då färgen på flaskorna är sojabaserad så bleknar de efter en tid i diskmaskinen.

Klean Kanteens nya färg Klean Coat™ är framtagen med hänsyn till det allra bästa för både människa och miljö.

Den äldre ytfinishen var jätte bra men denna är nu ännu mer hållbar. Att handla mer hållbart är det bästa för vår miljö och detta kräver produkter som håller längre. Klean Coat™ är 4x mer hållbar mot revor och skrap i färgen än tidigare och håller för ett aktivt liv.