Vi har lyssnat på era önskemål och kommer fortsätta ta fram möjligheter att förbeställa produkter hos oss. Denna gång har vi något riktigt roligt att få visa er... 

 

En sneak peak på HÖSTENS NYA FÄRGER från ENGEL. 

 

Den fantastiska ullen från Engel håller dig lagom varmt och torrt då ullen fungerar så bra att den absorberar fukt och transporterar bort det. Ullen som används är 100 % Virgin Merino wool, ekologisk och IVN-certifierad. Ullen kommer från merino får och är en fin, krusig och mjuk fiber, ilket i sin tur gör att merino ull inte sticks och går att använda direkt mot huden. Plaggen andas och värmer skönt och är det mjukaste och gosigaste som finns. Är det dessutom i kombination med silke så är det en oslagbar kombination!!

 

 

Vi är glada att detta sätt att beställa har mottagits med öppna armar i en tid där vi är vana att kunna få tag på det vi vill med en enkel knapptryckning. Slowfashion när det är som bäst! Kläder som görs på beställning och sys upp efter behov och som samtidigt uppfyller IVN BEST standard som möter hårda kriterier både på material och tillverkning.

 

I vanlig ordning är det en förbeställning man gör och man får en rabatt mot en längre leveranstid! Det är alltså inte ett sätt för oss att pressa priserna på dessa unika plagg utan vi gör det helt enkelt för att ni ska kunna vara med att få större bredd att välja på än vad vi annars hade kunnat ta in och för att vi skall kunna garantera en tidig leverans då vi vet att dessa plagg är populära! Och som om tack för att ni stöttar SLOWFASHION får ni 20% rabatt.

 

OBS! Fakturan skickas inte ut försen kläderna är på väg, så i dagsläget är detta bara en förkandsbokning!

Leveransen sker när höstkollektionen släpps i Augusti 2021. Men du får här en chans att paxa din favorit och få en snabbare leverans!!

 

 

Med koden      slowfashion      får du 20% rabatt 

 

Kampanjen gäller tom 25/4 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

 

Vi kan enligt lag inte neka öppetköp men önskar att ni i största möjliga mån väljer att inte returnera eller ångra ert köp. Detta då varan blir beställt just till er och vi inte annars har produkten i vår butik.  Annars kommer vi inte kunna fortsätta göra sådana här fina kampanjer.