spinneriet, lindome, littleeco

 

 

 

Företaget Littleeco föddes ur vår frustration över hur svårt det är i dag att kombinera familjelivet och karriär. Samhället är inte anpassat för dem som vill göra båda delarna och alldeles för många blir sjuka i försök att kombinera dem.

 

Vi har själva långa sjukskrivningsperioder bakom oss då en av oss varit sjuk i cancer och en i utmattningssyndrom. Nu strävar vi efter att omge oss av så rena och giftfria produkter och lära ut ett hållbart levnadssätt till så många som möjligt samtidigt som vi följer vår dröm. Vår erfarenhet kommer ifrån våra många år inom klädbranschen där vi arbetat tillsammans på samma stora kedja, våra utbildningar, våra totalt 6 st barn samt ett genuint intresse. 

Vi är inga experter och inte perfekta, men vi kommer aldrig sluta söka den informationen vi behöver för att kunna leva så giftfritt och hållbart som VI vill. Och detta vill vi dela med oss av.

Vi har med tiden stött på en stor nyfikenhet kring vilka vi är, våra bakgrunder och den ekologiska livsstilen. Därför håller vi i föreläsningar inom dessa ämnen. För sådana förfrågningar kontakta oss via mail.

 

Vår butik LittleEco har växt med åren och i dag har vi förutom vår webbshop 1 st fysisk butik i Spinneriet i Lindome, endast 12 minuter från Göteborgs centrum.

Vi strävar alltid efter att erbjuda snygga produkter till dig som vill leva ett ekologiskt och giftfritt liv.

Vi har själva upplevt en svårighet i att hitta både ekologiska OCH fina saker. Att tumma på vår egna personliga smak, surfa nätet runt enbart för att finna saker utspridda på olika nätsidor. Det har vi gjort och tröttnat på.

Med kräsna och kritiska ögon söker vi därför alltid efter de i våra ögon bästa produkterna på marknaden.

Både vad det gäller giftfria och ekologiska produkter.

 

Vi finns även på Facebook och Instagram och där är ni hemskt välkomna att följa oss. Saknar ni någon produkt eller vill ni ha mer information?

 

Bara att höra av er!

 

         /Maria & Linda