Insulated TKWide - Café Lock - Klean Kanteen
Insulated TKWide - Café Lock - Klean Kanteen
Insulated TKWide - Café Lock - Klean Kanteen

Insulated TKWide - Café Lock - Klean Kanteen

Variant

429,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Denna uppdaterade snygga och stilrena isolerade Klean Kanteen termosen är vakuumisolerad och fungerar både De isolerade väggarna håller din dryck varm i upp till 11 timmar och iskallt i 38 timmar. Den stora öppningen på 66 mm gör det lätt att fylla på och tömma ur termosen.

Det går även i hela isbitar som hjälper din kalla dryck att hållas kall längre.

Klean Kanteens nya färg Klean Coat™ är framtagen med hänsyn till det allra bästa för både människa och miljö.

Att handla mer hållbart är det bästa för vår miljö och detta kräver produkter som håller längre. Klean Coat™ är 4x mer hållbar mot revor och skrap i färgen än tidigare och håller för ett aktivt liv.

TKWide levereras med läckagesäker Café Cap med en enkel vridfunktion i korken för att dricka och har TK Closure ™ interna gängdesign som ökar den termiska prestandan.

Termosen är tillverkad i livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål vilket varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Du kan alltså ha varm lunch i den för att sedan diska ur den och använda den till varmt kaffe eller kallt vatten. Utan att termosen/flaskan har tagit smak av något.

Material: Livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål

Locket är tillverkat av Polypropylene (pp#5). Denna plasten är fri från bisfenoler, ftalater och tungmetaller. Anses vara den bästa plasten då den är värmetålig.

Fri från BPA, ftalater, bly och andra gifter.

Går att diska i maskinen.

OM KLEAN KANTEEN

Klean Kanteen® är ett familjeägt företag som har ett uppdrag att utföra. Vi introducerade den första BPA-fria och återanvändbara vattenflaskan i rostfritt stål under året 2004. Vi ville hitta en giftfri lösning till engångsplastflaskor.

I dag är vi en certifierad B Corporation. Vi skapar inte bara högkvalitativa återanvändbara produkter, vi arbetar också hårt för att vara till nytta för de människor och de platser vi berör. Vi gör allt vi kan för att hålla engångsplasten borta från vår natur och vår planet.

Klean Kanteens produkter är handtillverkade i Kina. Våra fabriker är socialt och miljömässigt ansvarsfulla och gör det möjligt för oss att producera en exceptionell produkt till ett överkomligt pris för Klean-fans över hela världen.

Vår tillverkningsverksamhet uppfyller höga kvalitetsstandarder (ISO 9001 och ISO / TS 16949), tryggt och rättvist arbete, etiska affärer och miljöansvar (ISO 14001). Och vi arbetar alltid för att förbättra oss själva.

Alla anställda i vårt huvudkontor i Chico och i vår verksamhet utomlands, samt alla våra återförsäljare över hela världen, räknas som medlemmar i vår Klean-familj. Tillsammans arbetar vi för att inspirera till förändringar som gör världen till en bättre och renare plats. Läs mer om vad vi gör för att stödja vårt Chico community!

Vi är en stolt medlem av 1% for the Planet. Vi har gett mer än 2 miljoner USD direkt till olika miljöorganisationer som är avsedda att bevara och återställa vilda platser.