Isolerad Tumbler 237ml - Klean Kanteen
Isolerad Tumbler 237ml - Klean Kanteen
Isolerad Tumbler 237ml - Klean Kanteen

Isolerad Tumbler 237ml - Klean Kanteen

Nyhet!

Variant

289,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Klean Kanteans isolerade Tumbler är till för ditt morgonkaffe, din lunch-smoothie eller din öl på kvällskvisten.

18/8 Rostfri stålkonstruktion

Climate Lock™ dubbelväggs-vakuumisolering håller drycker varma i 2 timmar och kalla i 10 timmar

Klean Coat™ pulverlack är fyra gånger mer hållbar än vår tidigare finish och formulerad för mänsklig hälsa och miljöhälsa (Brushed Stainless har ingen beläggning)

Elektropolerad insida via en säker och giftfri process, samt rundade hörn gör den enkel att rengöra

Inkluderar stänksäkra Tumblerlocket

Handdisk rekommenderas för alla isolerade produkter

Ej Läckagesäker

Backas av Strong as Steel-garantin.

Mäter 237 ml

Vikt 169.1 g

Dimensioner 88.2mm H x 88.2mm

Öppning 78 mm

Extra tillbehör som ingår: lock

Mäter 473 ml

Vikt 290

mått 250.2 mm H x 88.9 mm W

Öppning 78mm

Extra tillbehör som ingår: Sugrörslock och ett 8mm sugrör

OM KLEAN KANTEEN

Klean Kanteen® är ett familjeägt företag som har ett uppdrag att utföra. Vi introducerade den första BPA-fria och återanvändbara vattenflaskan i rostfritt stål under året 2004. Vi ville hitta en giftfri lösning till engångsplastflaskor.

I dag är vi en certifierad B Corporation. Vi skapar inte bara högkvalitativa återanvändbara produkter, vi arbetar också hårt för att vara till nytta för de människor och de platser vi berör. Vi gör allt vi kan för att hålla engångsplasten borta från vår natur och vår planet.

Klean Kanteens produkter är handtillverkade i Kina. Våra fabriker är socialt och miljömässigt ansvarsfulla och gör det möjligt för oss att producera en exceptionell produkt till ett överkomligt pris för Klean-fans över hela världen.

Vår tillverkningsverksamhet uppfyller höga kvalitetsstandarder (ISO 9001 och ISO / TS 16949), tryggt och rättvist arbete, etiska affärer och miljöansvar (ISO 14001). Och vi arbetar alltid för att förbättra oss själva.

Alla anställda i vårt huvudkontor i Chico och i vår verksamhet utomlands, samt alla våra återförsäljare över hela världen, räknas som medlemmar i vår Klean-familj. Tillsammans arbetar vi för att inspirera till förändringar som gör världen till en bättre och renare plats. Läs mer om vad vi gör för att stödja vårt Chico community!

Vi är en stolt medlem av 1% for the Planet. Vi har gett mer än 2 miljoner USD direkt till olika miljöorganisationer som är avsedda att bevara och återställa vilda platser.