Junior/Vuxenkudde - Majsfiber - Cocoon Company

Junior/Vuxenkudde - Majsfiber - Cocoon Company

Ekologisk kudde med fyllning av Majsfiber

Variant

499,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Cocoons Amazing Maize fiberkudde har en fyllning av deras revolutionerande majsfiber och har ett skyddande överdrag bestående av vår silkesmjuka ekologiska bomull. Kudden är både hållbar, allergivänlig och vegansk. Majsfibern tillverkas av 100 % återvinningsbara resurser, som därmed kan brytas ner till 100 % på ett naturligt sätt. Inga syntetiska fibrer eller kemikalier har tillsatts under tillverkningen av Amazing Maize fiberkudde.

Kudden har ett skyddande överdrag bestående av 100 % ekologisk certifierad bomull, som har vävts så tätt att dammkvalster inte kan tränga igenom. Du kan därför tryggt krypa till kojs med cocoons fiberkudde utan att oroa dig för allergiska reaktioner, och du kan göra det med gott samvete eftersom du inte bara gör något bra mot dig själv, utan även för vår natur.

Veganska: Produkterna tillverkas utan användning av kemikalier, syntetiska fibrer eller bekämpningsmedel.

Värmereglerande:

Majsfibern har samma förmåga att andas som kapok och merinoull. Så du får garanterat en behagligt varm och skön nattsömn med ditt täcke och din kudde av majsfiber!

Ekologiska:

Cocoons täcken och kuddar har ett skyddande överdrag av 100 % ekologisk certifierad bomull. De har varken använt syntetiska fibrer eller kemikalier vid produktionen av bomullen!

Hållbara:

Cocoons majsfiber tillverkas av återvinningsbara resurser, som därmed kan brytas ner på ett naturligt sätt. Både majstäcket och majskudden är alltså till 100 % hållbara produkter!