Jute påse mini - littleeco
Jute påse mini - littleeco
Jute påse mini - littleeco
Jute påse mini - littleeco
Jute påse mini - littleeco
Jute påse mini - littleeco
Jute påse mini - littleeco

Jute påse mini - littleeco

Till matlådan, stickning eller presentpåse

Lagerstatus

I lager

69,00 kr169,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

En fin liten påse i jute/bomull blandning med LittleEco logga på ena långsidan.

Väskan är perfekt till matlådan, stickningen eller som presentpåse.

Med risk att låta egenkära så tycker vi att företag som oss behövs. Men det är tyvärr inte självklart. I dagens läge behöver vi som litet företag allt stöd vi kan få och därför startar vi i dag en kampanj.

Kampanjen går ut på att vi drar vårt strå till miljö-stacken samtidigt som den hjälper oss att ta oss vidare I vårt företagande. Nu hoppas vi såklart på att så många som möjligt vill hjälpa oss.

Genom att köpa våra speciellt framtagna LittleEco jutepåsar stödjer du inte bara miljön utan även oss som kvinnor och egenföretagare.

Påsarna är för övrigt helt fantastiska! De är otroligt hållbara och framställs i ett naturligt material där varken gödning eller besprutning förekommit i odlingen.

De har rejäla handtag i bomull som är sköna att hålla i handen även när det blir tyngre.

Mått: 26 x 22 x 14 cm

Handtag: 35cm

Volym: 6 liter

Jute är en av de starkaste naturfiber som finns och det kan odlas utan både gödning och besprutning. Så det är ett hållbart material både för människa och natur. Det har inte heller använts några mögelbehandlingsmedel på dessa produker under frakten.

Trycket är gjort på ett miljöcertifierat tryckeri i Göteborg, med en textilfärg som har GOTS och Oeko-tex-certifiering och är fritt från PVC och Fftalater,

Det finns en tunn Polyten beläggning på insidan av påsen för att den skall bli mer hållbar. PE är en av de plaster som anses som ofarlig så länge det inte tillsatts några ämnen som flamskydd mm, vilket det inte gjorts i detta fall. Westford Mill testar sina produkter via REACH som är en giftfri

kontroll inom EU. Vi har försökt hitta alternativ utan laminering men kvalitetskontrollen blev avsevärt sämre och då Westford mill även har höga etiska krav så valde vi att köra på denna påse.

Fotograf: Nina Jarlholt