Klossar Manhattan - Bajo
Klossar Manhattan - Bajo
Klossar Manhattan - Bajo

Klossar Manhattan - Bajo

54st klossar

Lagerstatus

I lager

449,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Med dessa fina klossar kan du skapa en egen skyline eller pussla fram mönster och platta skapelser. Basen har fördjupningar med plats för 9 skyskrapor.

Ålder: från 18 mån

Storlek: klossarna är av varierande storlek, basen är 25 x 25 cm

Material: FSC-certifierat solitt trä. Leksakerna färgas genom att de tumlas i trummor med giftfri färg och körsbärskärnor. De omålade leksakerna är behandlade med ofarlig linolja. Trä är ett klassiskt och fantastiskt material för leksaker. Det stimulerar sinnena, det har struktur, ibland är det mjukt, ibland hårt. Det luktar gott. Företaget Bajo älskar trä och därför har leksakerna nästan alltid kvar en ren trädel som inte är färgad. Man använder också gärna olika träslag i samma leksak, kanske både mörka och ljusa.

Leksaken är tillverkad i den vackra bergskedjan Karpaterna i Polen av ett familjeföretag, Bajo, som funnits sedan 1993. Leksaken är designad av en skulptör och tillverkad med omsorg om varje detalj. Varje leksak granskas för hand innan den släpps iväg från fabriken. Material köps in från certifierade lokala företag som respekterar de standarder som satts upp av EU för ekologisk träproduktion.