Låshus och Plocklåda - Tender Leaf
Låshus och Plocklåda - Tender Leaf
Låshus och Plocklåda - Tender Leaf
Låshus och Plocklåda - Tender Leaf
Låshus och Plocklåda - Tender Leaf

Låshus och Plocklåda - Tender Leaf

Rolig låda att klura med och utforska.

Lagerstatus

I lager

879,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Ett härligt hus i trä med åtta olika dörrar som alla har sitt eget slags lås. Två små monster följer också med, så man kan låsa in dem när de är för stökiga. Roligt för barn att pilla med och spännande för dem att lista ut hur mekanismerna fungerar.

Mina barn hade älskat denna när de var små!! Kan se den ena sitta och pilla och klura med de olika låsen! Och den andra hade gillat att leka rollekar med monstren och alla hål och luckor.

Perfekt present om ni frågar mig!!

Mått 16,5x17x30 cm

+3 år pga små delar

Märkningar: SVLK Legal wood cert, FSC, ICTI and ISO9001, EN71, CPSC, ASTM

Alla moment i tillverkningen sker i en och samma fabrik. Så det ställs höga krav på alla steg i kedjan! från torkning och sågning till målning och paketering. De fokuserar på att plantera nya träd och när de använder plywood så är det FSC märkt.

Limmet som används är organiskt och formaldehydfritt och färgerna är giftfria och testade enligt EN71 part 3 och Reach regulation annex 17.

TENDER LEAF TOYS är ett ungt märke med känsla för färg och form. Enkla, rena linjer med och en modern färgskala där träet får en framträdande roll. Leksakerna, som formges i England, passar den skandinaviska marknaden perfekt, där återhållsamhet och lätthet inom formgivning är en del av vår konsthistoria.

Danielle Hanson, TENDER LEAF TOYS konstnärliga ledare, är en veteran inom leksaksdesign. Hon eftersträvar kvalitet och funktionalitet. Varje detalj av produkterna är noggrant framtagen och testad - från skiss till paketering.

Mentari International, tillverkaren i Indonesien, har över 30 års erfarenhet av produktion av träleksaker. Leksakerna är gjorda i legalt gummiträ - en biprodukt från gummiindustrin. Gummiträd över 25 år producerar inte längre tillräckliga mängder latex och avverkas. Förr brändes de avverkade träden, men nu säljs timret till tillverkare som TENDER LEAF TOYS. Med andra ord tas trä, som annars skulle ha kasserats, till vara. För varje träd som avverkas planteras ett nytt.

TENDER LEAF TOYS tillbringar flera månader om året på fabriken i Indonesien, där ca 1600 personer arbetar. Mentari International är en etisk arbetsgivare som är mån om de anställdas arbetsmiljö, kunskapsträning och välbefinnande.

Produkterna är framtagna med barns utveckling i åtanke. Barn ska leka och TENDER LEAF TOYS kreativa team av formgivare, hantverkare och tillverkare har tagit fram en rolig, lekfull och välgjord kollektion med träleksaker. I en bransch där plast är det huvudsakliga materialet vill TENDER LEAF TOYS göra skillnad med sina klassiska träleksaker i modern tappning.