Lunchlåda i stål - 3-pack - Klean Kanteen
Lunchlåda i stål - 3-pack - Klean Kanteen
Lunchlåda i stål - 3-pack - Klean Kanteen
Lunchlåda i stål - 3-pack - Klean Kanteen
Lunchlåda i stål - 3-pack - Klean Kanteen
Lunchlåda i stål - 3-pack - Klean Kanteen
Lunchlåda i stål - 3-pack - Klean Kanteen

Lunchlåda i stål - 3-pack - Klean Kanteen

Nyhet! Läckagesäker matlåda i rostfritt stål.

Variant

949,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Klean Food Boxes finns i tre praktiska storlekar för allt från snacks till lunch. Med slitstark konstruktion i rostfritt stål och silikonlock i livsmedelskvalitet är Klean Food Boxes 100% plastfria. Alla tre storlekarna kommer med ett silikonlock som sluter tätt när det trycks på plats, med ett flexibelt hörn för enkel luftning. De har även snäppfästen för extra läckageskydd.

Tillverkade av rostfritt stål och silikon av livsmedelskvalitet, tar varken till sig smak eller lukt.

Användningsområdena är många: Lunch till arbete, frukten till skolan eller mellanmålet till lekplatsen. Den självklara förvaringen till maten när man skall på utflykt oavsett årstid.

Klean Food Boxes finns i storlekarna

207 ml (7 oz)

591 ml (20 oz)

1005 ml (34 oz)

Läckagesäkert silikonlock med fästen.

Flexibla hörn för enkel ventilering.

Tillverkad av 18/8 rostfritt stål och silikon av livsmedelskvalitet.

Elektropolerad interiör.

Tar inte åt sig smak eller lukt på grund av ytskiktet.

Hållbart rostfritt stål som inte kommer spricka eller rosta.

BPA fri.

Diskmaskins säker.

Låda med grönt lock:

Rymmer 207 ml

Väger g

Mäter cm L x cm x 5 cm

Låda med turkost lock:

Rymmer 591 ml

Väger 216.3 g

Mäter 14.91cm L x 14.61cm x 5 cm

Låda med blått lock:

Rymmer 1005 ml

Väger 302.2 g

Mäter 20.32cm L x 14.81cm x 5.08 cm

OM KLEAN KANTEEN

Klean Kanteen® är ett familjeägt företag som har ett uppdrag att utföra. Vi introducerade den första BPA-fria och återanvändbara vattenflaskan i rostfritt stål under året 2004. Vi ville hitta en giftfri lösning till engångsplastflaskor.

I dag är vi en certifierad B Corporation. Vi skapar inte bara högkvalitativa återanvändbara produkter, vi arbetar också hårt för att vara till nytta för de människor och de platser vi berör. Vi gör allt vi kan för att hålla engångsplasten borta från vår natur och vår planet.

Klean Kanteens produkter är handtillverkade i Kina. Våra fabriker är socialt och miljömässigt ansvarsfulla och gör det möjligt för oss att producera en exceptionell produkt till ett överkomligt pris för Klean-fans över hela världen.

Vår tillverkningsverksamhet uppfyller höga kvalitetsstandarder (ISO 9001 och ISO / TS 16949), tryggt och rättvist arbete, etiska affärer och miljöansvar (ISO 14001). Och vi arbetar alltid för att förbättra oss själva.

Alla anställda i vårt huvudkontor i Chico och i vår verksamhet utomlands, samt alla våra återförsäljare över hela världen, räknas som medlemmar i vår Klean-familj. Tillsammans arbetar vi för att inspirera till förändringar som gör världen till en bättre och renare plats. Läs mer om vad vi gör för att stödja vårt Chico community!

Vi är en stolt medlem av 1% for the Planet. Vi har gett mer än 2 miljoner USD direkt till olika miljöorganisationer som är avsedda att bevara och återställa vilda platser.