Manuka hårdtvål med citrongräs - Cocoon Company
Manuka hårdtvål med citrongräs - Cocoon Company
Manuka hårdtvål med citrongräs - Cocoon Company

Manuka hårdtvål med citrongräs - Cocoon Company

Honungstvål tillverkad av 100 % naturliga ingredienser

Variant

Lagerstatus

I lager

119,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

EN TVÅL FÖR BÅDE BARN OCH VUXNA

Honungstvålen med havregryn lämpar sig särskilt för barn och vuxna med känslig hud, eftersom denna fasta tvål är extra skonsam. Havre innehåller saponin, som har en renande verkan och bidrar till tvålens löddrande egenskaper. Dessutom ger havren i tvålen en härligt mild peelingbehandling och samtidigt lindrar den klåda, om man skulle ha problem med det.

Tvålen med citrongräs är också unik, då oljan från örten citrongräs har några unika egenskaper som är fantastiska för huden. Citrongräs har en rengörande effekt på huden och är därför rejält effektiv till att tvätta bort smuts och orenheter. Dessutom har citrongräs en behaglig doft som är rogivande för kroppen.

Cocoons fasta honungstvål tillverkas av 100 % naturliga ingredienser, där de särskilt vill lyfta fram ingrediensen manukahonung.

Manukahonungen är speciell på grund av dess höga innehåll av Methylglyoxal (MGO), som har en unik antibakteriell effekt. Honungen har en rad dokumenterade välgörande och läkande egenskaper som gör att den används på många sjukhus runt om i världen, till exempel i Danmark. Manukahonung kallas ibland för ”the healing honey” på grund av honungens lugnande och antibakteriella egenskaper. Havren verkar exfolierande på huden på ett milt och skonsamt sätt.

Tvålen är handgjord och innehåller endast naturliga dofter, där bland annat honungen bidrar till en härligt len och söt doft.

Ingredienser Havre: manukahonung, olivolja, kokosolja, RSPO-certifierad palmolja samt havregryn.

Ingredienser Citrongräs: manukahonung, olivolja, kokosolja, RSPO-certifierad palmolja samt extrakt från citrongräs.

Cocoon Organic Laundry är en serie naturliga tvättprodukter för kropp och hem som har skapats med avsikten att tillhandahålla så naturliga, hållbara och miljövänliga tvättprodukter som möjligt, och på så sätt göra skillnad för miljön. Moderna tvätt- och sköljmedel är fulla av kemikalier som är skadliga för både dig och naturen. Så när du köper naturliga tvättprodukter slipper du inte bara få kemikalier i kläderna utan också i naturen.