Picknick i trädgården - Spel - Moulin Roty
Picknick i trädgården - Spel - Moulin Roty
Picknick i trädgården - Spel - Moulin Roty

Picknick i trädgården - Spel - Moulin Roty

Ett roligt sällskapsspel för hela familjen.

Lagerstatus

I lager

419,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Ett roligt sällskapsspel för hela familjen. Ta dig längs stengången i trädgården och skörda frukt och grönsaker på vägen. Ett roligt sätt att lära sig på med Le Jardins vackra illustrationer. 2-4 spelare.

Moulin Rotys underbara trädgård- och naturserie inspirerar barn att utforska, upptäcka, lära och älska naturen. - allt i högsta kvalitet och vacker formgivning.

OM MOULIN ROTY

Det är 1970. En grupp vänner köper en nedgången kvarn i Frankrike. Tillsammans renoverar de den och flyttar in med sina familjer.

MOULIN ROTY var ursprungligen ett kollektiv och när vännerna började tillverka prylar att sälja var det först lampor, småsaker och smycken de pulade med, men 1975 snickrade någon ihop en tygklädd och vadderad liten träbil. Bilen blev en succe på marknaderna och MOULIN ROTYS lilla verkstad fick en order på 1500 bilar. Plötsligt upptäcktes kooperativet och framgångarna fortsatte. De gav sig in på marknaden för barnrumsinredning, tillbehör och en och annan leksak.

Sedan dess har märket fortsatt att utvecklas och växa. En nystart efter en stor brand blev ingången till en internationell marknad och MOULIN ROTY började på allvar jobba med formgivare och säljare. Idag är de en av de största och mest ansedda leksakstillverkarna i världen, men de ursprungliga ledorden består: solidaritet, medkänsla och respekt.

MOULIN ROTY väljer sina tillverkare baserat på kunskap, kvalitet och etik. Som kooperativ är de måna om att deras värderingar respekteras under tillverkningen.

Varje figur är genomarbetad, älskad och resultatet av en lång kreativ process. Illustratörer, formgivare och stylister skapar en hel värld av färger, former och material som blir figurens egen.

MOULIN ROTY väljer oftast tyger och material från Europa för att vara säkra på att textilierna har Le Jardin betyder, rätt och slätt, Trädgården. Moulin Rotys underbara trädgård- och naturserie inspirerar barn att utforska, upptäcka, lära och älska naturen. Vackert illustrerade spel, pussel och böcker, spännande verktyg och roliga aktiviteter - allt i högsta kvalitet och vacker formgivning.

MOULIN ROTYS verkstäder och fabriker är noggrant utvalda. Produkterna tillverkas i Frankrike, Rumänien, Kina och Taiwan. De har en nära relation och ett långvarigt samarbete med sina tillverkare.