Plantergaffel - Kent & Stowe
Plantergaffel - Kent & Stowe
Plantergaffel - Kent & Stowe

Plantergaffel - Kent & Stowe

Exklusiva trädgårdsredskap

variant

Lagerstatus

Slut i lager

159,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Classic: Plantergaffel i traditionell design tillverkad för hand i rostfritt stål av hög kvalitet. Handtaget är tillverkat av vacker ask, utformat för ett perfekt grepp. Minimal vidhäftning gör den extra enkel att använda.

Längd: 315 mm

Lättvikt: Handgjord plantergaffel i traditionell design tillverkad i rostfritt stål av hög kvalitet. En lättviktsmodell som är 40% lättare än standardmodellen vilket gör den praktisk och enkel att använda för ökad användarvänlighet. Bladet är tillverkat i rostfritt stål av hög kvalitet och handtaget är gjort i vacker ask. Handtaget är utformat för ett perfekt grepp. Minimal vidhäftning för den extra enkel att arbeta med.

Vikt: 0,114 kg

Längd: 240 mm

Längre skaft: Handgjord kortskaftad plantergaffel i traditionell design tillverkad i rostfritt stål av hög kvalitet. Handtaget är gjort i vacker ask utformat för ett perfekt grepp.

Minimal vidhäftning gör den extra enkel att använda.

Längd: 580 mm

Långt skaft:Handgjord plantergaffel i traditionell design med långt skaft tillverkad i rostfritt stål av hög kvalitet. Handtaget är tillverkat av vacker ask med avsmalnande skaft för bättre komfort. Perfekt arbetshöjd så att man slipper böja sig ned eller sitta på knä.

Längd: 1255 mm

Bladets storlek: 130 x 77 mm

Alla redskap har 15års garanti!

Kent & Stowe tools are based upon the designs and drawings of garden tools from the 1800s. This range brings

the traditional look with the benefits of modern manufacturing; constructed using current and more advanced

techniques to improve both strength and quality.

Kent & Stowe offers award winning garden tools, expertly hand crafted for today’s gardener.The comprehensive range of UK designed,

high quality garden tools covers all aspects of digging, cultivating, cutting and tidying.

As well as specialist lawn care, topiary, weeding, lighter tools and kids.

The Kent & Stowe collection ensures you have the right tool for the job. Built to last - all tools come with full guarantees.