Planteringsbox Solros - Moulin Roty
Planteringsbox Solros - Moulin Roty
Planteringsbox Solros - Moulin Roty

Planteringsbox Solros - Moulin Roty

Moulin Rotys serie 'Le Jardin' (trädgården)

Variant

Lagerstatus

I lager

69,00 kr139,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

En trevlig gåva att ge och en rolig gåva att få för både stora och små trädgårdsodlare. Vem vill inte ha en egen liten växt att sköta om!?

En organisk, liten kruka med en jordkudde och en påse frön i en fin förpackning! Plantera fröet och följ det från grodd till färdig växt.

Basilika:

Spännande att smaka på och trevlig att ha i matlagning och somriga smoothies.

Solros:

Följ solrosen från frö till blomma. Efter att solrosen har blommat klart kan du kanske skörda solrosfröna och börja om, men se till att insekter kommer åt den när den blommar. Kanske är det spännande att smaka på de små solrosfröna när de skördas?!

Tusensköna:

Följ tusenskönan från frö till färdig blomma. Tusenskönan blommar länge och är frosttålig. Den är ettårig men är bra på att sprida sig själv genom både sina frön samt krypande jordstammar. Så den kan med fördel planteras ut i trädgården.

7x12 cm

+3 år pga små delar

OM MOULIN ROTY

Det är 1970. En grupp vänner köper en nedgången kvarn i Frankrike. Tillsammans renoverar de den och flyttar in med sina familjer.

MOULIN ROTY var ursprungligen ett kollektiv och när vännerna började tillverka prylar att sälja var det först lampor, småsaker och smycken de pulade med, men 1975 snickrade någon ihop en tygklädd och vadderad liten träbil. Bilen blev en succe på marknaderna och MOULIN ROTYS lilla verkstad fick en order på 1500 bilar. Plötsligt upptäcktes kooperativet och framgångarna fortsatte. De gav sig in på marknaden för barnrumsinredning, tillbehör och en och annan leksak.

Sedan dess har märket fortsatt att utvecklas och växa. En nystart efter en stor brand blev ingången till en internationell marknad och MOULIN ROTY började på allvar jobba med formgivare och säljare. Idag är de en av de största och mest ansedda leksakstillverkarna i världen, men de ursprungliga ledorden består: solidaritet, medkänsla och respekt.

MOULIN ROTY väljer sina tillverkare baserat på kunskap, kvalitet och etik. Som kooperativ är de måna om att deras värderingar respekteras under tillverkningen.

Varje figur är genomarbetad, älskad och resultatet av en lång kreativ process. Illustratörer, formgivare och stylister skapar en hel värld av färger, former och material som blir figurens egen.

MOULIN ROTY väljer oftast tyger och material från Europa för att vara säkra på att textilierna har tillverkats under ett strikt regelverk och är giftfria. Majoriteten av tygerna följer dessutom Oeko-Tex standard.

MOULIN ROTYS verkstäder och fabriker är noggrant utvalda. Produkterna tillverkas i Frankrike, Rumänien, Kina och Taiwan. De har en nära relation och ett långvarigt samarbete med sina tillverkare.