Sällskapsspel - Djeco
Sällskapsspel - Djeco
Sällskapsspel - Djeco

Sällskapsspel - Djeco

Trevliga och fina spel för hela familjen.

Variant

Lagerstatus

I lager

99,00 kr199,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Klassiska spel att spela med hela familjen i fint illustrerade versioner. Roligt att ha både hemma eller med på semestern och dessutom perfekta presenter att ge bort.

Fia med Knuff - Ludo Game:

Varje spelare har fyra spelpjäser i varsitt bo och målet är att med utgång från tärningskast flytta sina pjäser från boet, ett varv medsols runt spelplanen och slutligen in i mitten, med utgång från tärningskast. Den som först når mitten med samtliga pjäser vinner

Snakes and Ladders - "Ormar och stegar"

En lite enklare version av det klassiska spelet Snakes and Ladders. Styrda av kast med en tärning, flyttar deltagarna varsin pingvin över spelplanen där det finns ett antal håvar och stegar. Om en spelares pingvin hamnar på en håv, ska den flyttas tillbaka till håvens slut. En pingvin som hamnar på en ruta med nederdelen av en stege får flyttas upp till stegens topp.

Schack - Chess

En fin och enkel version där man kan lära sig konsten att spela ett av världens äldsta spel. Schack är ett bräd- och strategispel för två deltagare. Målet för spelet är att angripa (”schacka”) motståndarens kung på ett sådant sätt att kungen inte längre har några regelrätta drag till sitt förfogande. Kungen är då schackmatt.

Från 5 år. 2-4 deltagare