Baby/Barn Täcke - Majsfiber - Cocoon Company
Baby/Barn Täcke - Majsfiber - Cocoon Company
Baby/Barn Täcke - Majsfiber - Cocoon Company

Baby/Barn Täcke - Majsfiber - Cocoon Company

Täcke med fyllning av majsfiber

Variant

639,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Detta täcke från Cocoon Company är både hållbart, allergivänligt och veganskt, och samtidigt väldigt läckert och luftigt, precis som ett duntäcke.

Cocoons Amazing Maize babytäcke är medelvarmt/varmt, och täcket lämpar sig därför väl till såväl höst som vinter och vår.

Cocoons Amazing Maize fibertäcke för baby har en fyllning av deras revolutionerande majsfiber, som både är hållbar, allergivänlig och vegansk. Vårt fibertäcke för baby tillverkas av 100 % återvinningsbara resurser, och kan därmed brytas ner till 100 % på ett naturligt sätt. Inga syntetiska fibrer eller kemikalier har tillsatts under tillverkningen av vår majsfiber. Vårt fibertäcke har ett skyddande överdrag bestående av 100 % ekologisk certifierad bomull, som har vävts så tätt att dammkvalster inte kan tränga igenom. Du kan därför tryggt natta ditt barn i vårt Amazing Maize täcke utan att oroa dig för allergiska reaktioner, och du kan göra det med gott samvete eftersom du inte bara gör något bra för ditt barn, utan även för vår natur.

Veganska: Produkterna tillverkas utan användning av kemikalier, syntetiska fibrer eller bekämpningsmedel.

Värmereglerande:

Majsfibern har samma förmåga att andas som kapok och merinoull. Så du får garanterat en behagligt varm och skön nattsömn med ditt täcke och din kudde av majsfiber!

Ekologiska:

Cocoons täcken och kuddar har ett skyddande överdrag av 100 % ekologisk certifierad bomull. De har varken använt syntetiska fibrer eller kemikalier vid produktionen av bomullen!

Hållbara:

Cocoons majsfiber tillverkas av återvinningsbara resurser, som därmed kan brytas ner på ett naturligt sätt. Både majstäcket och majskudden är alltså till 100 % hållbara produkter!