TermosTKWide 946ml - Brushes Stainless - Klean Kanteen

TermosTKWide 946ml - Brushes Stainless - Klean Kanteen

Termosmugg för skållande varmt eller iskall dryck.

Variant

539,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Denna snygga och stilrena isolerade Klean Kanteen termosen är vakuumisolerad och fungerar både De isolerade väggarna håller din dryck varm i upp till 11 timmar och iskallt i 36 timmar. Den stora öppningen på 66 mm gör det lätt att fylla på och tömma ur termosen.

Det går även i hela isbitar som hjälper din kalla dryck att hållas kall längre.

Klean Kanteens nya färg Klean Coat™ är framtagen med hänsyn till det allra bästa för både människa och miljö.

Att handla mer hållbart är det bästa för vår miljö och detta kräver produkter som håller längre. Klean Coat™ är 4x mer hållbar mot revor och skrap i färgen än tidigare och håller för ett aktivt liv.

TKWide levereras med läckagesäker Café Cap med en enkel vridfunktion i korken för att dricka och har TK Closure ™ interna gängdesign som ökar den termiska prestandan.

De två större termosarna kommer med Loop cap! 946ml och 1900ml har något längre leveranstid!

Termosen är tillverkad i livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål vilket varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Du kan alltså ha varm lunch i den för att sedan diska ur den och använda den till varmt kaffe eller kallt vatten. Utan att termosen/flaskan har tagit smak av något.

Storlek: H: 184.1 mm x B: 76.2 mm

Material: Livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål

Locket är tillverkat av Polypropylene (pp#5). Denna plasten är fri från bisfenoler, ftalater och tungmetaller. Anses vara den bästa plasten då den är värmetålig.

Fri från BPA, ftalater, bly och andra gifter.

Rengörs för hand.

Livstidsgaranti.