Trädjur - Bajo
Trädjur - Bajo
Trädjur - Bajo
Trädjur - Bajo
Trädjur - Bajo

Trädjur - Bajo

Vackra trädjur med rörliga delar.

Variant

Lagerstatus

Slut i lager

799,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Så fina handgjorda trädjur med rörliga delar. Passar perfekt som doppresent eller till namngivningen då de kan leva med upp i vuxen ålder, samt tillåmed gå i arv.

Roliga att leka med och utforska och fina att pryda en hylla i ett barnrum eller varför inte i vardagsrummets bokhylla.

Den stora Taxen har dessutom ett snöre man kan dra den i vilket alltid är uppskattat när de små börjar kunna gå runt 1år eller springa runt 2år! :)

Beställningsvara med något längre leveranstid.

Storlek Gorilla: 15 x 12 x 7 cm (från 18mån)

Storlek Isbjörn: 17 x 10,5 x 7 cm (från 18mån)

Storlek Panda: 15 x 11 x 7 cm (från 18mån)

Storlek liten Tax med hjul: 18 x 8 x 6 cm (från 12mån)

Storlek stor tax med dragsnöre: 36 cm (från 12mån)

Storlek Sengångare: 15 x 7 x 11 cm (från 18mån)

Riktiga sengångare har långa klor som hjälper dem hänga fast i träd, gärna upp och ner. Denna sengångare i trä har träklossar i stället för klor, du kan hänga upp honom som du vill.

Ålder: från 12-18 mån se specifik produkt ovan

Förbeställning med något längre leveranstid.

Material: FSC-certifierat trä. Leksakerna färgas genom att de tumlas i trummor med giftfri färg och körsbärskärnor. De omålade leksakerna är behandlade med ofarlig linolja. Trä är ett klassiskt och fantastiskt material för leksaker. Det stimulerar sinnena, det har struktur, ibland är det mjukt, ibland hårt. Det luktar gott. Företaget Bajo älskar trä och därför har leksakerna nästan alltid kvar en ren trädel som inte är färgad. Man använder också gärna olika träslag i samma leksak, kanske både mörka och ljusa.

Leksaken är tillverkad i den vackra bergskedjan Karpaterna i Polen av ett familjeföretag, Bajo, som funnits sedan 1993. Leksaken är designad av en skulptör och tillverkad med omsorg om varje detalj. Varje leksak granskas för hand innan den släpps iväg från fabriken. Material köps in från certifierade lokala företag som respekterar de standarder som satts upp av EU för ekologisk träproduktion.

Denna leksak är helt fri från samtliga bisfenoler, ftalater, bekämpningsmedel, flamskyddsmedel, doft- och smakämnen, konserveringsmedel och lösningsmedel.

Leksaken är CE-märkt och uppfyller alla svenska lagar och krav enligt leksaksdirektivet.