När vi för en månad sedan läste denna text så kände vi att vi måste göra något. Både för att vi själva känner igen oss men också för att Annas tvålar var en av de första produkterna som fanns i vårt sortiment. Vi har sedan vi mötte Anna och hennes genuint härliga energi, på en kullerstensgata i Haga, följt hennes resa som egenföretagare och kvinnlig entreprenör.

 

När man läser denna text på Tvåla & Tvagas instagram och liksom får en klump i halsen...

 

 

"I dessa Corona-tider går det väl riktigt bra för er som säljer tvål?! Ni är många som frågar och vi konstaterar enkelt men sorgset att - Nej, tyvärr. Sanningen är att det går riktigt dåligtoch att vi just nu balanserar på en tunn tunn tråd. Hoppas att du förstår att varje köp och verje order är något vi jublar över och något vårat varande verkligen hänger på. Tack för att du stöttar oss, hejar på oss och väljer ren tvål tillverkad i vår tvålfabrik med extra mycket kärlek" 

 

Vi ville ju genast lägga världens största tvålorder till vår absoluta favorit tvåltant... Men kämpar ju liksom hon för vår överlevnad... Men så kom vi på den brillianta iden att vi kan ju hjälpas åt att göra en stor och löddrig beställning tvålar tillsammans!! Så nu gott folk skall ni få chansen att beställa hem riktigt bra och handgjord tvål, som gör susen för torra händer och kroppen, samtidigt som vi tillsammans stöttar en småföretagare!! 

 

Köp 3st av tvålarna från Tvåla & Tvaga så bjuder vi på Fri Frakt!!

 

 Erbjudandet gäller tom 24/2  eller så långt lagret räcker!

 

I vanlig ordning är det en förbeställning man gör och man får en rabatt mot en längre leveranstid! Det är alltså inte ett sätt för oss att pressa priserna på dessa unika produkter utan vi gör det helt enkelt för att ni ska kunna vara med att få större bredd att välja på än vad vi annars hade kunnat ta in. Och denna gång dessutom stötta en annan småföretagare. 

 

  Leveranstiden kommer vara någoit längre, ca 10-14 dagar. 

 

 

Kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden och vi reserverar oss för slutförsäljning.